Detail

Mystery Unlocked

De avonturen van Mystery Unlocked zijn onvergetelijke spellen om op nieuwe en interactieve wijze Valkenburg aan de Geul te ontdekken. Tijdens de spellen ga je zelfstandig, met je eigen team van avonturiers, op onderzoek uit.   

Aan de hand van puzzels en uitdagende opdrachten loop je door de stad en ontrafel je de diepste geheimen van de stad.

Elisabeth's Mystery
Met Augmented Reality komt het centrum van Valkenburg aan de Geul op een heel andere manier tot leven… Via het scherm van jouw smartphone volg je al lopend het verhaal van Elisabeth, een jonkvrouw uit het roemruchte verleden van Valkenburg aan de Geul.  

AR- Door je smartphone op voorwerpen en gebouwen te richten, worden clues zichtbaar of wordt het verhaal door Elisabeth zelf verteld.

Elisabeth’s Mystery, is dé citygame in Valkenburg aan de Geul. Het perfecte uitje voor puzzelaars, escaperoom liefhebbers, gezinnen en vriendengroepen. Een unieke en perfecte manier om Valkenburg aan de Geul op een andere manier te ontdekken! 

Prijs: € 49,95 per spel van twee tot zes deelnemers (advies groep met vier personen). Tijdsduur: gemiddeld 2,5 uur (je kunt ook een pauze inplannen, neem de tijd en geniet!). Reserveren: via de website.

Pieters Geheim
14 juli 2021 kwam het wassende water Valkenburg aan de Geul overspoelen, er is meer komen bovendrijven... Pieters geheim is een stadsspel gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders. 

Een roversbende die vroeger actief was in onder andere Valkenburg aan de Geul. Verbreek de vloek door de geheimen (verstopt door heel Valkenburg aan de Geul) te vinden en de raadsels op te lossen. 

Prijs: € 128,- per spel van twee tot zes deelnemers (kan in Battle uitvoering vier tot twaalf personen voor € 225,-). Tijdsduur: 2 uur. Reserveren: reserveer via de website.

Openingstijden


Dagelijks te spelen, het te reserveren tijdstip is om jouw doosje op te pikken bij Mystery House. De daadwerkelijke starttijd is aan jezelf. Er hoeft niets ingeleverd te worden, dus de eindtijd bepaal jezelf.

Toegankelijkheid


Het is door de binnenstad van Valkenburg aan de Geul en daarmee toegankelijk voor iedereen. rolstoelen, looprekjes, kinderwagens, honden, alles en iedereen mag en kan mee.

Georganiseerd door Mystery Unlocked

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mystery Unlocked. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Mystery Unlocked

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!