detail

Kids Safari

Een ontdekkingstocht langs sporen, insecten, en Kunradersteen speciaal voor kids t/m 12 jaar. De enthousiaste ranger vertelt je alles over de beestjes die hier miljoenen jaren geleden leefden toen het Land van Kalk nog een tropische zee was. 

Maar ook dieren van nu, zoals dassen en padden, laten overal hun sporen achter. Ga je mee op zoek? De Kids Safari is perfect voor gezinnen met kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. De ranger past de activiteiten aan op de samenstelling van de groep. 

Als je op een actieve, laagdrempelige manier meer wilt leren over de natuur in Zuid-Limburg. De Kids Safari is ook een aanrader voor kinderfeestjes of schooluitjes! Je kunt via de website een e-mail sturen, om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsgrootte


Minimaal 6 personen en maximaal 15 personen

Kinderen dienen altijd te worden begeleid door minimaal één volwassene. Data kunnen via e-mail aangevraagd worden. In de vakantieperiodes zijn er geplande Kids Safari's waarop je kunt inschrijven. De Kids Safari's starten in Voerendaal of Simpelveld.

Duur


2 uur

Prijs


€ 9,-. t/m 12 jaar, € 14,- volwassenen.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Coöperatie Land van Kalk

Wil je meer informatie over Kids Safari, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Coöperatie Land van Kalk. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.