detail

Hartmeditatie

Hartmeditatie is een bijzondere vorm van Oosterse meditatie. Het reduceert stress en bevordert daardoor de gezondheid en welzijn. Middels instructies wordt contact gelegd met het hart en zal het dagelijkse bestaan meer beleefd worden vanuit het hart dan met het hoofd.

Hartmeditatie is een Oosterse meditatievorm, die relatief onbekend is in het Westen. De techniek is ontstaan bij de spirituele meesters van weleer uit het vroegere India.

Nieuw: Ben je geinteresseerd in de psychologische en filosofische onderbouwing van meditatie? Dan zijn de workshops meditatie aan te bevelen. Kijk daarvoor op de website.

Groepsgrootte


Minimaal 2 personen en maximaal 5 personen

Deze activiteit is ook individueel boekbaar. Je sluit dan aan bij de groep.

Duur


1 uur

Prijs


€ 25,- per persoon.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Spirituele Stiltetuin

Wil je meer informatie over Hartmeditatie, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Spirituele Stiltetuin. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.