Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Spirituele Stiltetuin

Spirituele Stiltetuin

De Spirituele Stiltetuin is een mooie en aangename 'hemelse’ plek, gelegen nabij het Zuid-Limburgse dorp Bemelen. 

De Stiltetuin ademt rust en stilte uit. Een plek waar spiritualiteit en transcendentie op stille en diverse wijze samenkomen. Het hoofdthema is stilte met een verwijzing naar de innerlijke variant.

Diverse ornamenten uit verschillende religiën, zoals het Boeddhisme, Hindoeïsme, Keltisch en Christelijk geloof, zijn op een organische wijze verweven met natuur tot een stiltetuin.

De spirituele stiltetuin, waar je kunt binnenlopen voor een moment van bezinning, inspiratie en rust, biedt de ruimte om tijdens de pelgrimsroute een tussenstop te maken. De spirituele stiltetuin is onderdeel van het initiatief Spirituele Bevrijding.

Momenteel is de spirituele stiltetuin in zomerglorie te bewonderen.

Tips

Meld je nu aan voor een sessie hartmeditatie en ervaar een moment van innerlijke stilte.
+12
Spirituele Stiltetuin - Foto 0
Spirituele Stiltetuin - Foto 1
Spirituele Stiltetuin - Foto 2
Spirituele Stiltetuin - Foto 3

Openingstijden en tarieven


De toegang tot de spirituele stiltetuin is gratis. Openingstijden zijn de vrijdagen en de weekenden van 12:00-16:00 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak.

Wil je er zeker van zijn dat de tuin open is, wanneer je langs komt? Stuur dan even een bericht naar de eigenaar.

Toegankelijkheid


De entree van de stiltetuin bestaat uit kiezelstenen. 

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Spirituele Stiltetuin. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!