detail

De Sleutel van Elsloo

De sleutel van Elsloo is een spannende tocht door de historische kern van Elsloo in de stijl van een Escaperoom. Tijdens deze activiteit ga je op zoek naar de code van een kluis waarin De Sleutel van Elsloo ligt. 

Een journalist heeft een krant samengesteld met vijf opdrachten. Los je die vijf opdrachten op dan leidt dit tot de code om de kluis te openen en zo kun je de sleutel met eigen ogen zien en vasthouden. 

Kun je goed tellen, speuren en puzzelen: ga dan deze uitdaging aan. Kom dan met je vrienden, familie of collega´s naar Elsloo en kraak de code. 

Bij een groep groter dan zes personen, is het raadzaam om de groep in tweeën te splitsen. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van minimaal één betalende volwassene! De tocht is geschikt voor jong en oud, in kleine en grote groepen, maar minder geschikt als je slecht ter been bent of met een kinderwagen onderweg bent. 

Je kunt op twee plekken starten: Wandel- en fietscafé Het Slimme Schaap en B&B Bie Janssen. Op beide plekken kun je een drankje nuttigen (niet bij de prijs inbegrepen) en bij Het Slimme Schaap kan je ook een hapje eten. 


De kosten van de tocht bedragen:
  • Volwassenen: € 13,50 per persoon.
  • Kinderen 6 t/m 12 jaar: € 8,50 per persoon.
  • Kinderen tot 6 jaar: gratis.

Op alle dagen van de week kun je starten. Starten kan vanaf 11.00 uur, laatste starttijd: 15.00 uur. Andere tijden in onderling overleg.

De sleutel van Elsloo is tot stand gekomen door een samenwerking van Toeristische Werkgroep Maaskentj, gemeente Stein, Visit Zuid-Limburg en Buiten Zinnen.

Aanbieding

Meivakantie 2024 actie!
Kom en kraak de code van 'De Sleutel van Elsloo' tijdens de meivakantie van 29 april t/m 12 mei en geniet van de meivakantie actie. Tijdens deze periode mogen bij twee betalende volwassen max. 4 kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis mee. Kies hiervoor tijdens je online reservering voor het speciale actie ticket.

Groepsgrootte


Bij een groep groter dan zes personen, is het raadzaam om de groep in tweeën te splitsen. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van minimaal één betalende volwassene!

Duur


2 tot 2,5 uur

Prijs


€ 13,50

De Sleutel van Elsloo

Nicole, Fijol, Soof en Pip reisden af naar Elsloo voor een middag familiepret! Tijdens deze activiteit ga je op spannende zoektocht naar de code van een kluis waar De Sleutel van Elsloo verborgen ligt. Hebben zij de code weten te kraken?
Bekijk video

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan B&B Bie Janssen

Wil je meer informatie over De Sleutel van Elsloo, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar B&B Bie Janssen. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.