Detail

B&B Bie Janssen

B&B Bie Janssen is uniek gelegen in de oude kern van Elsloo en biedt comfortabele en sfeervol ingerichte kamers met eigen douche en toilet aan. Na een heerlijke nacht slapen in de boxspring, schuif je aan voor een lekker ontbijt. 

Ook ’s avonds kun je genieten van een borrelhapje en drankje in de verblijfsruimte of op het terras. B&B Bie Janssen biedt gratis wifi aan en je kunt je fietsen in een afsluitbare garage stallen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanbieding

Bij een minimaal verblijf van drie nachten, kun je van één fiets gratis een dag gebruik maken. Er zijn vier e-bikes beschikbaar voor € 25,- per fiets per dag!
+3

Accommodatie


De sfeervolle kamers voor een, twee of drie personen zijn rustig gelegen in het achterste gedeelte. Verdeeld over twee etages zijn er acht kamers met elk een eigen badkamer. Tevens is er een familiekamer voor vier tot vijf personen beschikbaar met als extra een fijne, kleine woonkamer.
De kamers zijn landelijk en sfeervol ingericht en je hebt de beschikking over een luxe boxspring van een meter zestig bij twee meter. De badkamer herbergt een douche, toilet en een luxe badkamermeubel.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Minibar
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor je e-bike is op het terras en bij de B&B aanwezig.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Parkeerplaatsen zijn voldoende beschikbaar aan de straatkant voor de B&B.

Openingstijden


B&B Bie Janssen is bijna het gehele jaar geopend. Alleen rond Kerstmis geniet de familie van een aantal vrije dagen. Inchecken kan van 15.00-18.00 uur en op woensdag en zondag van 19.00-21.00 uur.
Andere tijden zijn in goed onderling overleg mogelijk. De sleutel kunnen de medewerkers altijd voor je klaarleggen in het sleutelkastje.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Één hond is toegestaan (na overleg).

Georganiseerd door B&B Bie Janssen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Bie Janssen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!