Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

B&B Bie Janssen

Raadhuisstraat 46
Elsloo
B&B Bie Janssen is uniek gelegen in de oude kern van Elsloo en biedt comfortabele en sfeervol ingerichte kamers met eigen douche en toilet aan. Na een heerlijk nacht slapen in de boxspring bedden, schuif je aan voor een lekker ontbijt. Ook het ’s avonds kun je genieten van een borrelhapje en drankje in de verblijfsruimte of op het terras. B&B Bie Janssen biedt gratis wifi aan en fietsen kunnen in een afsluitbare garage gestald worden. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Prijs


Vanaf€ 89,00
Verblijfstarief vanaf € 89,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


De sfeervolle kamers voor twee personen zijn rustig gelegen in het achterste gedeelte. Verdeeld over twee etages zijn er acht kamers met elk een eigen badkamer. De kamers zijn landelijk en sfeervol ingericht en je hebt de beschikking over een luxe boxspring van 1.60 meter bij 2.00 meter. De badkamer herbergt een douche, toilet en een luxe badkamermeubel.

Voorzieningen


  • Huisdieren in overleg

Parkeren


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


B&B Bie Janssen is het gehele jaar geopend.

Let op:
In verband met het coronavirus biedt B&B Bie Janssen een ontbijtservice aan.

Huisdieren


Huisdieren zijn toegestaan (na overleg).

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Bie Janssen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!