Detail

FarmCamps De Verloren Kost

Bij FarmCamps De Verloren Kost slaap je letterlijk en figuurlijk op niveau. Middenin dit prachtige heuvellandschap staan de luxe tenten op verschillende niveaus opgesteld. 

Overal waar je kijkt zie je de bossen, akkers en de weilanden met de koeien en paarden. Mooier kan het niet.
+15

Accommodatie


Je logeert je in één van de 22 luxe Barntenten. In deze tent ervaar je het echte glampen.
Iedere tent heeft een eigen badkamer met toilet en ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, een goed gevulde spellenkist en zes heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder, een coole slaapplek voor de kids!
Met een eigen picknicktafel, buitenstoelen, barbecue, buitenhaard, parasol en hangmat kun je ook nog eens buiten de tent optimaal genieten.

Voorzieningen


  • Animatie
  • Bar / Kantine
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras

Eten & drinken


Bij de boerderij is een gezellig, deels overdekt en verwarmd, boerderijterras waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel, een stuk echte Limburgse vlaai of een verse kop soep. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs.
Als FarmCamps gast kun je bij de boerin ook je eigen verse broodjes of ontbijt bestellen. Dat wordt dan aan de tent bezorgd. Zin in een barbecue? Ook dat kan! Boerin Annemarie regelt het allemaal.

Parkeren


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden


De tenten van FarmCamps De Verloren Kost zijn te huur vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Bij FarmCamps De Verloren Kost is een beperkt aantal luxe huisdiertenten beschikbaar. In iedere huisdiertent mag maximaal één hond worden meegenomen.
Wil je graag zo'n tent reserveren, geef dat dan aan op het moment van reserveren bij het invoeren van het reisgezelschap dat er een hond meekomt. De hondentoeslag bedraagt € 25,-.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar FarmCamps De Verloren Kost. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van FarmCamps De Verloren Kost

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!