Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Bisschopsmolen

Bisschopsmolen

Hoe dichter bezoekers bij de Bisschopsmolen komen in hartje Maastricht, hoe beter de bezoekers het geklater van de watermolen horen en hoe meer het water de bezoekers door de mond zal lopen vanwege de geur van vers gebakken brood. 

De Bisschopsmolen stamt uit de elfde eeuw en is in 2004 in ere hersteld. De watermolen wordt door het water van de Jeker aangedreven. 

Wie nieuwsgierig is kan de molen bezichtigen, de bakkers aan het werk zien, een activiteit boeken of genieten van een stuk vlaai, een ontbijt of lunch in de gelagkamer.

Openingstijden


De Bisschopsmolen is het gehele jaar geopend op dinsdag t/m zondag. 
Gesloten op 1 januari, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e & 2e kerstdag.

Openingstijden:
Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m zondag van 08:30-17.00 uur geopend.

Raadpleeg de website voor meer informatie betreffende de activiteiten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bisschopsmolen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bisschopsmolen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!