Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

VVV Cadeaukaarten

Altijd een origineel cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vrienden, familie, personeel of ...? Dan ben je bij VVV Zuid-Limburg aan het juiste adres! Want met één van onze VVV Cadeaukaarten geef je de ontvanger de keuze vrijheid. Geef de ontvanger een heerlijk dagje uit, een dagje attractiepark of juist dat ene cadeau wat de ontvanger al lang wilde hebben.

VVV Cadeaukaart: de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon

De VVV Cadeaukaart geeft meer keuze omdat je ‘m breder kan besteden van winkel tot web. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €250,-.

  • met het grootste aanbod aan winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen, goede doelen etc.
  • besteedbaar bij honderden webshops met miljoenen producten
  • elke gewenste waarde en handig in delen te besteden
  • veilig en vertrouwd door onze 100% saldo garantie

VVV Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij alle VVV Limburg Winkels in Zuid-Limburg.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website