Detail

Winkelcentrum Makado Beek

Wethouder Sangersstraat 314
Beek
Shoppen, boodschappen of even rustig genieten van een kopje koffie? In Makado Beek is alles onder één dak voor je vindbaar. 

Naast de ruim 70 winkels, gratis parkeergelegenheid en toiletten is er ook aan de jongste bezoekers gedacht. Bij de gratis kinderopvang Maki kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, terwijl papa en mama rustig winkelen.

Van mode tot parfum, schoenen, speelgoed en woonaccessoires. Het is er allemaal. Alleen boodschappen nodig? Bij Albert Heijn, Lidl of één van de vele vers winkels kun je voor alles terecht. 

Ontbijten, lunch of diner, de vele horeca gelegenheden bieden je voor elk moment heerlijke producten aan. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerterreinen of in de parkeergarage, er zijn maar liefst 1.500 plaatsen beschikbaar. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden


Makado Beek is zeven dagen per week voor je geopend, raadpleeg wel de website betreffende de openingstijden per winkel. Let op: nog niet alle winkels zijn geopend op zondag. De koopavond vindt op de donderdag plaats.

Toegankelijkheid


Geheel toegankelijk voor mindervaliden, voldoende invalidenparkeerplaatsen, uitleen rolstoelen en invalidentoiletten zijn aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Winkelcentrum Makado Beek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Winkelcentrum Makado Beek

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!