Detail

Juwelier Haesen

Aan de Dr. Erensstraat van het bruisende Valkenburg aan de Geul vind je de compleet nieuwe, luxe juwelierszaak met prachtige sieraden voor jong en oud. 

Je kunt hier terecht voor sieraden en horloges voor een mooi feest of dagelijks gebruik, maar ook voor alle bijzondere en gedenkwaardige momenten in het leven.

Juwelier Haesen biedt een uitgebreide collectie dames- en herenhorloges aan. Van internationale kwaliteitshorloges met Zwitserse uurwerken tot moderne horloges van de bekende modemerken. 

Voor elk budget zijn er prachtige uurwerken beschikbaar. Stijlvol, chique, stoer of sportief. Voor jezelf of voor iemand die je blij wilt maken met een prachtig, blijvend cadeau.
+1

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag van 09.30-18.00 uur geopend.Zaterdag van 09.30-17.00 uur geopend.Zondag van 13.00-17.00 geopend (seizoensgebonden).

Let op:Het bezorgen en verzenden van artikelen blijft mogelijk. Neem hierover contact op.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Juwelier Haesen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!