Detail

Ivo's Sportshop

Ivo's Sportshop in Simpelveld is gespecialiseerd in wandelsport, hardlopen, tennis, voetbal en teamkleding. Ervaar het gemak van een groot aanbod topmerken op sport- en outdoorgebied en dat alles onder één dak. Je zult versteld staan van het aanbod. Bij Ivo's Sportshop staat de klant op de allereerste plaats met een gedegen advies en met moderne en kwalitatief goede producten. Ivo's Sportshop is na de flinke verbouwing en uitbreiding in 2016 klaar voor de toekomst.

Wandelsport
In het assortiment vind je alles voor je wandelingen, reizen, vakanties of andere activiteiten. Producten die zorg dragen voor comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu gaat wandelen met de hond, de vierdaagse lopen, een wandelvakantie in de Alpen of een trektocht wilt maken in Nepal, bij Ivo’s Sportshop kun je terecht voor deskundig advies en een ruime keuze van de bekende topmerken.

Je vindt er meer dan 100 modellen wandelschoenen op voorraad. Jarenlang vakmanschap op het gebied van wandelschoenen en functionele kleding van Fjällraven, Schöffel en Jack Wolfskin. Het assortiment bevat de beste merken wandel- en bergschoenen zoals Lowa, Meindl, Hanwag, Dolomite, Dachstein, Salomon, Teva en aanverwante producten. 

Maar ook iets simpels als het veteren van schoenen is er tot een specialiteit verheven. Het goed veteren van wandel- of bergschoenen zorgt immers voor meer draagcomfort en geeft minder kans op drukpunten en uiteindelijk blaarvorming. Ivo’s Sportshop mag zich met recht een outdoor specialist noemen met de bijbehorende A-merken in de outdoorbranche. 

Dus waarom Ivo’s Sportshop in Simpelveld?
- Alles op het gebied van de wandelsport, hardlopen, tennis, voetbal en teamkleding. 
- Groot aanbod en alle merken onder één dak .
- Persoonlijk en deskundig advies .
- Altijd minimaal 10% korting met het klantenspaarsysteem .
- Gratis parkeren voor de deur.
- Een unieke samenwerking als officiële partner van Outdoorspecialist.nl .
- Ivo’s Sportshop is een vertrouwd adres sinds 1995.

Openingstijden


Maandag: gesloten.
Dinsdag tot en met donderdag van 9.30-18.00 uur geopend.
Vrijdag van 9.30-20.00 uur geopend.
Zaterdag van 9.00-17.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Ivo's Sportshop. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!