Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Thee, Brocante en Bloemen. Nostalgie, sfeer en meer....

In de theekamer vind je zeventig soorten thee van The Art of Tea... Herbs & Spices de grootste theewinkel in Haarlem. Deze thee kun je ruiken en proeven aan de tafel in de theekamer, waar mooie verhalen kunnen ontstaan. 

In juli 2018 is ook de theetuin geopend en is het 'heerlijck' buiten vertoeven. Ook voor een high tea kun je vanaf twee personen terecht. Op afspraak zijn er vele mogelijkheden voor een bezoek aan deze locatie. 

Denk aan een dagje bij de Heerlijckheid met bijvoorbeeld een workshop in combinatie met een theeproeverij of een high tea. Ook een wandeling in het Geleenbeekdal in combinatie met een lunch hoort tot de mogelijkheden. 

Brocante is de passie van de eigenaresse voor oude spullen met een verhaal van serviesgoed, oud zilver, glaswerk tot mooi oud linnen, een complete mooie verzameling wat in het oude pand helemaal tot zijn recht komt. 

In het bloemenatelier worden natuurlijke groendecoraties gemaakt, ook worden er workshops georganiseerd. Welkom bij De Heerlijckheid, een belevingswinkel waar je geen klant bent, maar gast. 

Met liefde voor natuur en vooral  bloemen heeft de eigenaresse haar droom waar gemaakt. In 2016/2018 is zij wekelijks een dagje naar Budel gereden om bij After All (docente Nicole Boerma) de diploma's te behalen. 

De vakopleiding en vervolgvakopleiding bloem binden is hiermee succesvol afgerond. De speciale opdrachten zoals rouwwerk en bruidswerk worden met grote zorg en geheel naar je wens gerealiseerd (zie foto's).

In de het voorjaar van 2019 is er ook een 'pluktuin' aangelegd. Op circa 300 m2 grond zijn mooie soorten plukbloemen en fruit en groenten geplant. In deze zomer zijn er al veel bosjes Zinia's geplukt.

De Heerlijckheid werkt samen met House of Harmony en De Welnesslounge zoals de verzorging van een Silent tea. Terug naar jezelf, het pad van stressvrij en een vitaal en gelukkiger leven. Of denk aan een meditatieve wandeling met een thee-arrangement als afsluiting. 

De samenwerking met Ceranique (een keramiste) geeft mogelijkheden voor een creatieve dag. Draaien op de pottenbakkers draaischijf of het maken van sfeerlichtjes van porseleinklei is k(l)ei leuk. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken bij deze sfeervolle locatie in het dorp Oirsbeek.
+8
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 0
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 1
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 2
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 3

Openingstijden


Vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur is de Heerlijckheid geopend en kun je rondsnuffelen. Er is dan mogelijkheid om te genieten van  een kannetje thee met home made gebak. 

Op de dagen maandag t/m donderdag kun je alleen op reservering zoals bijvoorbeeld een 4-gangen high tea reserveren. De  workshops kun je zowel overdag als in de avond bezoeken. 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Heerlijckheid Brocante en Bloemen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!