Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Thee, Brocante en Bloemen

Nostalgie, sfeer en meer....
In de theekamer vinden gasten zeventig soorten thee van The Art of Tea... Herbs & Spices de grootste theewinkel in Haarlem. Deze thee kunnen gasten ruiken en proeven aan de tafel in de theekamer, waar mooie verhalen kunnen ontstaan. In juli 2018 is ook de theetuin geopend en is het 'heerlijck' buiten vertoeven. Ook voor een high tea kunnen gasten vanaf twee personen terecht. Op afspraak zijn er vele mogelijkheden voor een bezoek aan deze locatie. Denk aan een dagje bij de Heerlijckheid met bijvoorbeeld een workshop in combinatie met een theeproeverij of een high tea. Ook een wandeling in het Geleenbeekdal in combinatie met een lunch hoort tot de mogelijkheden. 

Brocante is de passie van de eigenaresse voor oude spullen met een verhaal van serviesgoed, oud zilver, glaswerk tot mooi oud linnen, een complete mooie verzameling wat in het oude pand helemaal tot zijn recht komt. In het bloemenatelier worden natuurlijke groendecoraties gemaakt, ook worden er workshops georganiseerd. Welkom bij De Heerlijckheid, een belevingswinkel waar bezoekers geen klanten maar gasten zijn. 

Met liefde voor natuur en vooral  bloemen heeft de eigenaresse haar droom waar gemaakt. In 2016/2018 is zij wekelijks een dagje naar Budel gereden om bij After All (docente Nicole Boerma) de diploma's te behalen. De vakopleiding en vervolgvakopleiding bloembinden is hiermee succesvol afgerond. De speciale opdrachten zoals rouwwerk en bruidswerk worden met grote zorg en geheel naar wens van de klant gerealiseerd (zie foto's).

In de het voorjaar van 2019 is er ook een 'pluktuin' aangelegd. Op circa 300 m2 grond zijn mooie soorten plukbloemen en fruit en groenten geplant. In deze zomer zijn er al veel bosjes Zinia's geplukt door de gasten van de Heerlijkckheid. 

De Heerlijckheid werkt samen met Basicreturn4you, House of Harmony en De Welnesslounge zoals de verzorging van een Silent tea na de zes wekelijkse cursusavond. Terug naar jezelf, het pad van stressvrij en een vitaal en gelukkiger leven. Of denk aan een meditatieve wandeling met een thee-arrangement als afsluiting. 

De samenwerking met Ceranique (een keramiste) geeft mogelijkheden voor een creatieve dag. Draaien op de pottenbakkers draaischijf of het maken van sfeerlichtjes van porseleinklei is k(l)ei leuk. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken bij deze sfeervolle locatie in het dorp Oirsbeek.
+6
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 0
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 1
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 2
De Heerlijckheid Brocante en Bloemen - Foto 3

Openingstijden


Vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur geopend of op afspraak.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Heerlijckheid Brocante en Bloemen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Leuks in de buurt!