Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Vijlenerbosroute 2 Vaals

Vijlenerbosroute 2 Vaals

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen sommige routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees voorzichtig als je op pad gaat.
Deze lastige ruiterroute voert door één van de mooiste en langgerekte bossen van Nederland, het Vijlenerbos. Het bos staat bekend om diverse flora en fauna en mooie uitzichten over gemeente Vaals en het Geuldal. De route is geschikt voor ruiters en niet voor menners. Het traject is slechts beperkt bewegwijzerd. Boscafé het Hijgend Hert is zeer geschikt voor een pauze onderweg. Verder zijn er in het Heuvelland diverse maneges te vinden. Parkeren voor deze route kan bij de parkeergelegenheden aan de Epenerbaan.

Start- en eindpunt


Epenerbaan , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


8,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt