Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Grevenbicht langs Obbicht SG04 Sittard-Geleen

Tussen de Maas en het Julianakanaal ligt de wondermooie omgeving van Grevenbicht en Obbicht. Dit gebied maakt deel uit van het waterrijke Rivierpark Maasvallei. Grevenbicht is een echt Maasdorpje, van waaruit het pontje ’t Vaerke over de grensrivier naar België vaart. Obbicht is de locatie van het gracieuze kasteel Obbicht en ook de sluizen van Born liggen op deze wandelroute. In Grevenbicht is het nooit lang zoeken naar een parkeerplekje. Je kunt hier ook een Bourgondisch speciaalbiertje drinken op het zonnige terras van café Aurora. Je volgt de route via de groene paaltjes.

Op pad met Jenneke

Trek je wandelschoenen aan en ga op pad met Jenneke door de wondermooie omgeving van Grevenbicht on Obbicht.

Bekijk video

Start- en eindpunt


Boulevard 3A, 6127 AX Grevenbicht, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


10,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt