Detail

Grevenbicht langs Obbicht SG04 Sittard-Geleen

Tussen de Maas en het Julianakanaal ligt de wondermooie omgeving van Grevenbicht en Obbicht. Dit gebied maakt deel uit van het waterrijke Rivierpark Maasvallei. 

Grevenbicht is een echt Maasdorpje, van waaruit het pontje ’t Vaerke over de grensrivier naar België vaart. Obbicht is de locatie van het gracieuze kasteel Obbicht en ook de sluizen van Born liggen op deze wandelroute. In Grevenbicht is het nooit lang zoeken naar een parkeerplekje. Je kunt hier ook een Bourgondisch speciaalbiertje drinken op het zonnige terras van café Aurora. 

We adviseren je om een wandelkaart mee te nemen tijdens deze route, aangezien veel (groene) paaltjes verdwenen zijn in de loop der jaren. Je kunt ook de beschrijving van deze route downloaden.

Start- en eindpunt


Boulevard 3A, 6127 AX Grevenbicht, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


10,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Trek je wandelschoenen aan en ga op pad met Jenneke door de wondermooie omgeving van Grevenbicht en Obbicht.

Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt