Detail

Fietsroute - Heuvelland - Fietsen door de Euregio (via Kalkbaan/Vennbahn)

Zuid-Limburg is één van de meest markante en mooiste fietsregio’s van Nederland. Via deze fietstocht ontdek je de Zuid-Limburgse grensregio met pittoreske dorpjes als Vaals, Bocholtz en Wahlwiller. 

Het startpunt van de route is het Drielandenpunt op de Vaalserberg (Viergrenzenweg 97 te Vaals). Vandaar kun je de volgende fietsknooppuntenbordjes volgen: 91-01-92-90-86-87-89.

Vanaf Bocholtz is het ook mogelijk om via de Kalkbaan-bewegwijzering het centrum van het Duitse Aken te bezoeken. Je volgt dan vanaf Bocholtz de speciale bordjes met Kalkbaan. 97-96-94-95-93-91.

Start- en eindpunt


Overhuizerstraat 2, 6351 BE Bocholtz, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


61,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt