Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Eijsden-Margraten Be1 Bemelerberg

Het prachtige natuurgebied rond Bemelen is on-Nederlands spectaculair. Mysterieuze mergelwanden en uitzichten vanaf de heuveltoppen zo ver je kunt kijken: deze wandelroute brengt je er stap voor stap langs. Schrik niet terug van het steile hellingspercentage van 11% van de Bemelerberg: eenmaal boven is het vergezicht zo adembenemend dat je je vermoeidheid snel vergeet. Volg de zwarte paaltjes terug naar je auto in Bemelen en vergeet niet om in dit knusse plaatsje nog een heerlijk kopje koffie te drinken.

Start- en eindpunt


Oude Akerstraat 54, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,6 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt