Eijsden-Margraten Be1 Bemelerberg

Eijsden-Margraten Be1 Bemelerberg

Het prachtige natuurgebied rond Bemelen is on-Nederlands spectaculair. Mysterieuze mergelwanden en uitzichten vanaf de heuveltoppen zo ver je kunt kijken: deze wandelroute brengt je er stap voor stap langs. Schrik niet terug van het steile hellingspercentage van 11% van de Bemelerberg: eenmaal boven is het vergezicht zo adembenemend dat je je vermoeidheid snel vergeet. Volg de zwarte paaltjes terug naar je auto in Bemelen en vergeet niet om in dit knusse plaatsje nog een heerlijk kopje koffie te drinken.

Start- en eindpunt


Oude Akerstraat 54, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt