Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons via social media voor de laatste updates en informatie over activiteiten in Zuid-Limburg.

De Route van de Reus ST1 Nuth

Schimmert Download deze route

De Route van de Reus ST1 Nuth

Schimmert Wandelroute 8,0 km Makkelijk
Het landelijke dorpje Schimmert ligt in een prachtig gebied. Van veraf zie je de 38 meter hoge watertoren van dit dorp al boven de gebouwen uitstijgen. In Schimmert kun je echter nog veel meer. Je vindt bijzondere tuinplanten bij de Marnis Kwekerij, je bewondert de sierlijke Remegiuskerk en je leert alles over naoorlogse tractoren en gebruiksvoorwerpen uit het boerenbestaan in het Boerderij- en Heemkundemuseum. De heerlijkste producten uit de streek proef je tijdens een korte wandelpauze bij De Auw Stoof Confits en je auto vind je makkelijk weer terug bij de kerk. Je hoeft de rode paaltjes maar te volgen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klein Haasdal 4A, 6333 AK Schimmert, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,0 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website