De Route van de Reus ST1 Nuth

De Route van de Reus ST1 Nuth

Het landelijke dorpje Schimmert ligt in een prachtig gebied. Van veraf zie je de 38 meter hoge watertoren van dit dorp al boven de gebouwen uitstijgen. In Schimmert kun je echter nog veel meer. 

Je vindt bijzondere tuinplanten bij de Marnis Kwekerij, je bewondert de sierlijke Remegiuskerk en je leert alles over naoorlogse tractoren en gebruiksvoorwerpen uit het boerenbestaan in het Boerderij- en Heemkundemuseum. 

De heerlijkste producten uit de streek proef je tijdens een korte wandelpauze bij De Auw Stoof Confits en je auto vind je makkelijk weer terug bij de kerk. Je hoeft de rode paaltjes maar te volgen.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Klein Haasdal 4A, 6333 AK Schimmert, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt