Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Bewonder de galerieën in Zuid-Limburg

Je ontdekt altijd iets bijzonders

Het is de ideale invulling voor je zondagmiddag: struinen door bijzondere galerieën vol creatieve uitspattingen van zowel lokale kunstenaars als van die van over de hele wereld. Zuid-Limburg is trots op haar kunstgalerieën, die je kunt vinden op een tal van bijzondere locaties. ‘Huisgaleries’, kunst in oude schuurtjes, luxueuze tentoonstellingsruimten en knusse ateliers: in Zuid-Limburg word je verrast door de meest kunstzinnige verzamelingen op de leukste plekjes. Kom ook cultuur snuiven in een van de galerieën en bemachtig dat missende stuk in je eigen collectie.

Laat je verrassen in deze galerieën

Ontdek meer kunst in Zuid-Limburg

Birgit Toussaint
Birgit Toussaint Frontoffice medewerker Heerlen

Kunst niet toegankelijk? De hele stad Heerlen is één grote galerie! De gekke, creatieve en bijzondere muurschilderingen die Heerlen inmiddels rijk is, kun je allemaal bezichtigen tijdens een Street Art Tour. Hier vind je kunst gewoon op straat.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website