Culturele evenementen

Beleef de bijzondere sfeer!

Of ze nou omvangrijk zijn of juist intiem, de evenementen in Zuid-Limburg zijn altijd groots en gezellig. Trouwe bezoekers vinden al jarenlang hun weg naar de klassiekers, maar je bent ook als nieuweling natuurlijk meer dan welkom. Hier geldt nog steeds: hoe meer zielen hoe, meer vreugd. Proef de Zuid-Limburgse gezelligheid tijdens één van onze evenementen en ontdek ook hoe bruisend deze regio kan zijn.

 

 

Beleef bijzondere evenementen in Zuid-Limburg

Frans & Mien Gerards uit Bemelen
Frans & Mien Gerards uit Bemelen Over de Kunstdagen Wittem

Drie weken lang is de prachtige kloosterbibliotheek in Wittem het decor voor de Kunstdagen Wittem. Een uiteenlopend aanbod van klassieke muziek, opera, literatuur, wereldmuziek, jazz en educatie maken de Kunstdagen een geliefd cultureel spektakel voor een breed publiek. We zorgen ervoor dat we het openingsconcert nooit missen.

Het zomerse theaterfestival Cultura Nova in Heerlen is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een on-Nederlands spektakel. Bezoekers komen inmiddels van heinde en verre. De hele stad veranderd in één groot straattheater en je wordt omringt door dans, muziek, film een beeldende kunst. Zorg vooral dat je de sensationele opening niet mist.

Ontdek meer kunst in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website