Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Kom inspiratie opdoen in Zuid-Limburg

Creativiteit broeit op de meest onverwachte locaties

Keramiek, brons, glas, verf en zelfs mergel verandert in Zuid-Limburg in de meest bijzondere creaties. Bezoek een van de vele ateliers waar eigenzinnige kunstenaars en kunstenaressen hun wildste ideeën tot leven wekken. Kom inspiratie opdoen in hun ateliers en haal een uniek stukje Zuid-Limburgse kunst bij jou in huis. Shoppen voor kunst is nergens zo gezellig als in en om het Heuvelland. Ga je toch liever zelf aan de slag? Ontdek de artiest in jezelf tijdens een van de kunstzinnige workshops.

Ontdek de ateliers in Zuid-Limburg

Marit (47) uit Schinveld
Marit (47) uit Schinveld Over haar bezoek aan Mergelateliers Aarts

Voor onze jaarlijkse familiedag zijn we dit jaar een workshop Mergel Carving gaan doen. Van opa tot aan de kleinkinderen, iedereen vond het fantastisch. De kunstige resultaten staan nu bij ons in de woonkamer, een leuke herinnering

Ontdek meer kunst in Zuid-Limburg

Potterie Partij in het Zuid-Limburge dorp Partij-Wittem is een bijzonder keramiekatelier waar je mooie creaties van keramiek kunt bewonderen en kopen. Ook leuk zijn de verschillende workshops waarbij je keramiek leert draaien, handvormen en decoreren. Wie weet ontdek je hier wel je nieuwe passie!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website