Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Zuid-Nederland Reizen B.V.

Susteren Bezoek website

Zuid-Nederland Reizen B.V.

Zuid-Nederland Reizen B.V. Rangeerweg 3Susteren 0464495454 Stuur e-mail Naar de website
Voor een nostalgisch dagje uit, of speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje is de oldtimerbus van Zuid-Nederland Reizen B.V. het ideale vervoermiddel. De Kässbohrer/Setra S11 uit 1959 is in een zeer goede staat en te huur met chauffeur. Het voertuig beschikt over 35 ruime zitplaatsen en gezellige tafeltjes die voor een sfeervol geheel zorgen.

Informeer gerust naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Gasten mogen zelf een leuk programma samenstellen of Zuid-Nederland Reizen B.V. verzorgt alles. Door de ruime ervaring weet Zuid-Nederland Reizen B.V. de gasten een onvergetelijke dag aan te bieden.

Overzicht

Adres
Rangeerweg 3, Susteren
0464495454
Openingstijden en tarieven

In verband met het winterse weer wordt de oldtimerbus alleen in de periode van maart t/m november ingezet.

Gehandicapten

Een standaard rolstoel of rollator kan opgeklapt worden en gaat onder in het bagageruim. Om de instap te vergemakkelijken is er een extra trapje aanwezig. Bij de instap zijn goede beugels waar gasten zich aan vast kunnen houden, op deze manier kan bijna iedereen mee reizen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Zuid-Nederland Reizen B.V.. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website