Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Zuid-Nederland Reizen B.V.

Zuid-Nederland Reizen B.V.

Voor een nostalgisch dagje uit, of speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje is de oldtimerbus van Zuid-Nederland Reizen B.V. het ideale vervoermiddel. De Kässbohrer/Setra S11 uit 1959 is in een zeer goede staat en te huur met chauffeur. Het voertuig beschikt over 35 ruime zitplaatsen en gezellige tafeltjes die voor een sfeervol geheel zorgen.

Informeer gerust naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Gasten mogen zelf een leuk programma samenstellen of Zuid-Nederland Reizen B.V. verzorgt alles. Door de ruime ervaring weet Zuid-Nederland Reizen B.V. de gasten een onvergetelijke dag aan te bieden.
Zuid-Nederland Reizen B.V. - Foto 0
Zuid-Nederland Reizen B.V. - Foto 1
Zuid-Nederland Reizen B.V. - Foto 2
Zuid-Nederland Reizen B.V. - Foto 3

Openingstijden en tarieven


In verband met het winterse weer wordt de oldtimerbus alleen in de periode van maart t/m november ingezet.

Toegankelijkheid


Een standaard rolstoel of rollator kan opgeklapt worden en gaat onder in het bagageruim. Om de instap te vergemakkelijken is er een extra trapje aanwezig. Bij de instap zijn goede beugels waar gasten zich aan vast kunnen houden, op deze manier kan bijna iedereen mee reizen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Zuid-Nederland Reizen B.V.. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!