Detail

Woonboulevard Heerlen

In de Cramer 78
Heerlen

Woonboulevard Heerlen inspireert

Woontrends zijn continu in beweging en Woonboulevard Heerlen beweegt mee. Laat je inspireren door de decoratietips en moodboards van kleine tot grote projecten waar je zelf mee aan de slag kunt.


Drie pleinen met meer dan 50 winkels

Niet een, twee, maar drie pleinen boordevol wooninspiratie voor huis en tuin. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, bed, bank, tafel, kast of accessoires. Woonboulevard Heerlen heeft het! Met meer dan 50 winkels zit er zeker één winkel tussen die aan jouw woonwensen en -stijl voldoet.


Plan je bezoek

Shop je bij Woonboulevard Heerlen? Dan shop je zeven dagen per week nieuwe trends en mooie collecties van de goede merken. Dankzij de centrale ligging aan de A76 en N281 sta je in een mum van tijd op één van de drie pleinen van Woonboulevard Heerlen. 


Bovendien zijn alle pleinen met elkaar verbonden, waardoor je gemakkelijk al jouw favoriete winkels kunt bezoeken. Ook parkeren is eenvoudig én gratis. Op ieder plein is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


Welkom thuis bij Woonboulevard Heerlen!

Aanbieding

Jouw winkels op Woonboulevard Heerlen hebben regelmatig aantrekkelijke acties die het shoppen nóg leuker maken! Raadpleeg de actuele aanbiedingen van jouw winkels via de website!
+15

Openingstijden


Maandag van 12.00-18.00 uur geopend.Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-18.00 uur geopend.Zondag van 12.00-17.00 uur geopend.

Woonboulevard Heerlen is zeven dagen per week geopend, 361 dagen per jaar en ook op zondag. Raadpleeg voor de exacte openingstijden de pagina van jouw winkel en plan direct je bezoek.

Toegankelijkheid


Gehandicaptenparkeerplaatsen en een lift naar het bovendek zijn aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Woonboulevard Heerlen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!