Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Wijngaard St. Martinus

In het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg in het bergdorpje Vijlen vlakbij het drielandenpunt van Vaals liggen de natuurlijk duurzaam geteelde wijngaarden van Wijndomein St. Martinus, de oudste rode wijngaard van Nederland. Al sinds 1988 worden in de eigen wijnkelders op duurzame wijze de internationaal geprezen wijnen geproduceerd. Mede dankzij het unieke en milieuvriendelijke werkwijze zorgt oenoloog Stan Beurskens en zijn team voor verbluffend goede wijnen.

Bijna alle wijnen van Wijngaard St. Martinus zijn door de jaren heen bekroond met nationale en internationale prijzen. Inmiddels zijn er meer dan 150 medailles ontvangen van de keuring van de Lage Landen, de keuringen in Berlijn, Freiburg, Parijs, Seoul en andere. De wijngaard is met 28 hectare de grootste wijngaard van Nederland.

Aanbieding

Rondleidingen: elke woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur kunnen bezoekers van een rondleiding door de prachtige wijngaarden en kelders genieten. Uiteraard met proeverij! Van april t/m oktober. Nieuw: wekelijks het hele jaar op zaterdag middag om 14.00 uur.

Aanmelden? 
Dit kan door een e-mail te sturen of telefonisch. De kosten bedragen € 18,50 per persoon. Wil je alleen de wijnen proeven? Dat is ook mogelijk door een selectie van drie proefglaasjes voor € 9,- per persoon.
+4

Openingstijden en tarieven


April tot en met oktober
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag en zondag van 11.00-18.00 uur geopend.

November tot en met maart
Maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur geopend.
Zaterdag van 12.00-17.00 uur geopend.
Zondag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijngaard St. Martinus. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!