Wijngaard St. Martinus

Vijlen Bezoek website

Wijngaard St. Martinus

Wijngaard St. Martinus Rott 21aVijlen 0434552027 Stuur e-mail Naar de website
In het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg in het bergdorpje Vijlen vlakbij het drielandenpunt van Vaals liggen de natuurlijk duurzaam geteelde wijngaarden van Wijndomein St. Martinus, de oudste rode wijngaard van Nederland. Al sinds 1988 worden in de eigen wijnkelders op duurzame wijze de internationaal geprezen wijnen geproduceerd. Mede dankzij het unieke en milieuvriendelijke werkwijze zorgt oenoloog Stan Beurskens en zijn team voor verbluffend goede wijnen.

Bijna alle wijnen van Wijngaard St. Martinus zijn door de jaren heen bekroond met nationale en internationale prijzen. Inmiddels zijn er meer dan 150 medailles ontvangen van de keuring van de Lage Landen, de keuringen in Berlijn, Freiburg, Parijs, Seoul e.a. De wijngaard is met 16 hectare de grootste wijngaard van Nederland.

Gouden combinatie: asperges & 'Josefien'

Het wijnseizoen kon niet beter beginnen... 'Josefien' is door de VVN (Verenigde Vinologen Nederland) uitgeroepen als beste Nederlandse wijn voor bij de asperges! Geurend naar vers wit fruit met een levendige structuur en fijne zuren, completeert deze droge witte wijn van Johanniter het witte goud op het bord!

Actie: het favoriete St Martinus wijnmoment
Mail vóór 31 mei een foto van het favoriete moment met een St. Martinus wijn naar info@wijngaardmartinus.nl. De leukste foto wordt met een fles 'Josefien' beloond. Vergeet niet de naam, telefoonnummer en adres te vermelden. Bij deelname geven deelnemers toestemming om de foto('s) voor promotie doeleinden (website, nieuwsbrieven, Facebook et cetera) te gebruiken.

Overzicht

Adres
Rott 21a, Vijlen
0434552027
Openingstijden en tarieven

De rondleidingen: elke woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur kunnen bezoekers van een rondleiding door de prachtige wijngaarden en kelders genieten. Uiteraard met proeverij! Aanmelden? Stuur een email naar: info@wijngaardmartinus.nl. of bel 043 4552027. De kosten bedragen € 15,- per persoon.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wijngaard St. Martinus. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website