Detail

Wijngaard Mheerelindje

Vroelenstraat 5
Noorbeek
Deze wijngaard wordt geëxploiteerd door Wijndomein Mergelsberg. De wijngaard is gesitueerd op een zuidhelling van het Noordal, nabij appartementencomplex Panoorama, halverwege de helling Mheerelindje. Het uitzicht is adembenemend, de ondergrond bevat kalksteen van de formatie Gulpen, ca. 68 miljoen jaar oud. 

In 2012 zijn de edele rassen Pinot Noir, de Merlot en de Cabernet Sauvignon aangeplant, totaal ongeveer 750 stokken. De wijngaard wordt mechanisch bewerkt, het snoeien en het oogsten wordt handmatig gedaan. Er wordt zowel een rode wijn, Pinot Noir (een cuvee van Pinot Noir, Cabernet Sauvignon en Merlot) als een witte wijn, Sauvignon Blanc, geproduceerd. De rode wijn wordt gekarakteriseerd door fijne tannines, het is een volmondige en karaktervolle rode wijn. De Sauvignon Blanc is een droge witte wijn met typische Sauvignon Blanc kenmerken als een florale geur en een frisse en volmondige smaak.

De opbrengst van de wijngaard bedraagt ongeveer 1.000 flessen.Openingstijden


Neem contact op betreffende de openingstijden.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijngaard Mheerelindje . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!