Detail

VALKBIKE

Duwtje in de rug met VALKBIKE. 
Bij Valkbike huur je het hele jaar door innovatieve e-bikes, e-scooters, e-mountainbikes of e-fatbikes. Wil je het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap verkennen zonder je helemaal in het zweet te werken? Kies voor een Nederlandse premium tweewieler bij Valkbike. Met verfijnde trapondersteuning kan je pas echt genieten van het mooie landschap in de regio.

Verhuur-, verkoop- & servicecenter.

Waarom Valkbike?

Persoonlijk & gastvrij.
15 jaar ervaring.
Inclusief W.A. verzekering.
Scherpe tarieven.
Service op locatie.
Transparant & vrijblijvend.
Geluidsarm & milieubewust.

Premium Bikes
Innovatieve Nederlandse merken.
Comfortabel in gebruik.
Hoge actieradius 75-150 kilometer.
Laatste trends.
Robuuste afwerking.
Sterke midden motor 90 Newton-meter.

Verhuur Tarieven
Bikes vanaf € 9,50 per dag.
E-bikes vanaf € 19,50 per dag.
E-scooters vanaf € 29,50 per dag.
E-mountainbikes vanaf € 29,50 per dag.
E-choppers vanaf € 29,50 per dag.
E-fatbikes vanaf € 14,50 per dag.

Premiuim e-bike
De QWIC PREMIUM modellen zijn op dit moment de beste in het prijssegment tot 
€ 3.000. Deze fiets scoort zowel in 2021 als in 2022 als één van de beste allrounder erg goed. 

De sterke midden-motor van 80 Newton-meter en hoge actieradius van 65 tot 130 kilometer biedt een comfortabele en veilige huurperiode. Deze E-Bike is robuust uitgevoerd met comfortabele zithouding, robuuste accenten en goede schijfremmen. 

Het reserveren van trendy kinderhelmen en Bo-Bike kinderzitje aan de voor- en achterzijde behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Raadpleeg de website voor de vijf mooiste fietsroutes van dit moment.

Premium e-scooter
Het paradepaardje van de ‘ecooter’ modellen. De E2 is niet alleen voorzien van de meest krachtige midden-motor en unieke overbrenging. Deze scooter wint met zijn kracht van elk ander merk. Wie is er als eerste boven op de Cauberg? 

De scooter bezorgt je een geweldige rijervaring en heeft een hoge actieradius van 75 tot 150 kilometer. Er zijn goedgekeurde Givi kinderzitjes met rug- en nekondersteuning te reserveren voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Er worden géén extra kosten voor een passagier berekend.

E-mountainbike
De verhuur van mountainbikes zijn meer dan capabele hardtail e-mtb´s en zijn meer dan geschikt voor offroad-rijders. De Rockshox Judy-vorken zijn solide performers en Shimano’s M6000-aandrijflijn biedt voldoende versnellingsbereik om steile, technische paden te beklimmen. 

Deze E-mountainbike is uitgevoerd met een sterke BROSE midden-motor. Deze midden-motor is mede ontwikkeld door Specialized en ondersteunt je met maximaal 90 Newton-meter. Actieradius is 60 tot 120 kilometer. Raadpleeg de website voor mountainbike route suggesties.

E-fatbike
De elektrische fatbikes zijn uitermate geschikt voor een aantal uren rijplezier. Een nieuwe ervaring met goede grip op onverharde fietspaden. Deze trendy fatbikes worden veel geboekt door gezinnen met tieners, evenals door groepen tot acht personen.

Indien je de sterke achterwiel-motor intensief belast heeft deze 25 tot 35 kilometer actieradius. Goed voor een heuvellandroute over Gulpen en weer terug of een stadsroute naar en door Maastricht. 

Valkbike is Official Partner van de Nederlandse Merken: Cortina, ECOOTER, LaCros, QWIC.

Aanbieding

20% korting op scooter huurtarieven!
Geldig op maandag t/m vrijdag tot en met 1 maart 2026.
Niet geldig in weekenden, niet tijdens feestdagen en ook niet tijdens schoolvakanties.

Openingstijden


Van 1 maart tot 30 november elke dag geopend van 09.00 tot 18.00 uur.
Van 1 december tot 28 februari geopend op afspraak en bij zonnige winterdagen in het weekend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar VALKBIKE. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!