Teambuilding Valkenburg

Teambuilding Valkenburg

De grotten van Valkenburg bieden het mysterieuze decor voor een unieke teambuilding. Bij goed weer kunnen er ook opdrachten in de directe nabijheid buiten plaatsvinden maar ook bij slecht weer kan alles gewoon doorgaan.

Diverse uitdagende opdrachten zorgen ervoor dat het teamproces van het gezelschap onder de loep komt te liggen. Ervaren trainers zorgen voor gedegen feedback. 

Fun en samenwerken staat voorop maar de organisatie schroomt er niet voor om de groep een spiegel voor te houden waardoor er bewustwording ontstaat wat persoonlijk handelen doet met het teamproces.

Engels- of Duitstalig is geen enkel probleem. Gezien de aard van de opdrachten zijn alle programma's door iedereen fysiek probleemloos te volbrengen. De trainers zijn niet zomaar trainers. 

Door in de huid van een typetje te kruipen nemen de trainers de bezoekers in een onvergetelijke beleving vol humor mee. Vanuit hun typetje kunnen ze echter ook heel gericht feedback geven. Soms confronterend maar altijd gericht op het succes en het welzijn van het team!


Teambuilding Valkenburg biedt diverse programma's aan die desgewenst geheel kunnen worden aangepast aan de vraag- of doelstelling van het gezelschap. De minimale groepsgrootte is zes personen en omdat er een samenwerking met diverse collega's in de directe omgeving is, kan er met gemak een fantastisch programma voor gezelschappen tot 100 personen aangeboden worden.


Tevens kan er in samenwerking met horecapartner 'De Feestgrot' koffie, vlaai, een lunch, een borrel of zelfs een afsluitend buffet verzorgd worden. Ook is er de beschikking over diverse vergaderruimtes met alle voorzieningen.


De teambuilding activiteiten vallen onder de gerichte vrijstelling WKR en worden niet belast met extra loonheffing. Dit geldt ook voor lunch/en of diner genuttigd in het kader van deze teamdag.

+1

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Teambuilding Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Teambuilding Valkenburg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!