Detail

Sanctum Spa

Een vredig toevluchtsoord op het Vrijthof. Sanctum Spa omvat een zwembad, Finse sauna, hammam en een ruimte voor meditatie, biecht of gebed. Dit ondergrondse heiligdom is de ideale plek om jouw eigen pad naar spiritueel welzijn te smeden.

De faciliteiten volgen de grondgedachte van de thermische cyclus: een toename van warmte, gevolgd door verfrissende koelte en een herstel in totale ontspanning. Combineer een van de aromatherapie-massagebehandelingen of gezichtsbehandelingen met een bezoek aan de spa, voor een ultiem moment van ontspanning.

Sanctum Spa is een omgeving waarin het mogelijk is om een persoonlijke vorm van spiritueel welzijn te beoefenen.
 
Gelegen tussen de heilige plaatsen van de stad, observeert de lappendeken van hybride architectuur gebouwd over meerdere tijdperken en stijlen, waaronder Romaans, Barok en Gotisch. Sanctum omvat de eeuwenlange architectonische wijsheid van gebedshuizen en haalt fysieke inspiratie uit de monumenten die er trots naast staan. 

Hoge plafonds met grote bogen, subtiele glaspanelen die natuurlijk licht binnenlaten en een ontspanningsruimte met een fontein en een biechtstoel vormen de ondergrondse wellnessruimte. Deze elementen transformeren Sanctum Spa tot een rituele plek voor reflectie en introspectie.

Wist je dat?

De naam Sanctum Spa afgeleid is van het Latijnse woord Sanctum: een private heilige plaats of kamer waar je niet gestoord of onderbroken mag worden tijdens een spirituele beoefening.
+8

Openingstijden


Dagelijks geopend van 09.00-22.00 uur. Voor een ontspannen en exclusieve ervaring, is de toegang tot de spa gelimiteerd tot zes gasten per keer.

Spa toegang, twee uur: € 29.50 per persoon. Spa privé huren (maximaal zes personen): € 177,-.

Behandelingen vanaf: € 20,-.

Badkleding is optioneel tijdens een bezoek aan Sanctum Spa. Kinderen onder de 14 jaar hebben geen toegang.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Sanctum Spa. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!