Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Orchideeëntuin Gerendal

Schin op Geul Bezoek website

Orchideeëntuin Gerendal

Orchideeëntuin Gerendal Valkenburgerweg 1Schin op Geul 043-4592469 Naar de website
De orchideeëntuin is de trots van het Gerendal. In het voorjaar kun je deze bloemrijke tuin van dichtbij bewonderen. De steile hellingen met hun weelderige loofbossen, de oude boomgaarden (met bloesempracht in het voorjaar), de heggen, poelen en holle wegen vormen samen het authentieke Zuid-Limburgs cultuurlandschap. Bij uitstek geschikt voor een stevige wandeling, een fietstocht of een heerlijke picknick.

Tijdens de openingstijden in het voorjaar leidt de gids van Staatsbosbeheer je graag rond om je over de orchideeën en andere zeldzame planten die er bloeien te vertellen.

Overzicht

Adres
Valkenburgerweg 1, Schin op Geul
043-4592469
Openingstijden en tarieven

De orchideeëntuin is van 1 mei t/m 16 juni dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website