Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Natuurtransferium Gulpen

Natuurtransferium Gulpen

Oude Rijksweg 20
Gulpen
Het natuurtransferium in Gulpen, gelegen aan de voet van de Gulperberg, heeft als doel om het drukke autoverkeer richting het Heuvelland een beetje af te remmen. Heuvelland-bezoekers kunnen hier de auto parkeren en vervolgens hun reis voorzetten per fiets of wandelend. Dit natuurtransferium is gerealiseerd op een perceel van een voormalig staalbouwbedrijf.

Het transferium ligt bij de Oost-entree van Gulpen, dus vanaf Vaals naar richting Gulpen aan de linkerzijde van de weg. Het transferium is een centraal startpunt van wandel-, MTB, en fietsroutes. Het natuurtransferium Gulpen is te bereiken door in de navigatie Oude Rijksweg 20 te Gulpen in te geven. Klik hier voor alle routes in het gebied. Op www.limburgwinkel.nl zijn kaarten voor het gebied te koop.
Natuurtransferium Gulpen  - Foto 0

Openingstijden en tarieven


Het Natuurtransferium in Gulpen is voor bezoekers dagelijks toegankelijk.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!