Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

De afdeling Hedendaagse Kunst is voornamelijk gericht op de internationale avant-garde die een brug slaat tussen de antropologische en kunsthistorische benadering in mondiaal perspectief. Vooral jonge helden en hun oudere artistieke voorbeelden staan hier centraal. 

Nieuwsgierigheid, eigenzinnigheid en creativiteit zijn belangrijke kenmerken. De afdeling Hedendaagse Kunst is nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de hedendaagse kunst en naar de manier waarop kunstenaars zich steeds opnieuw uitspreken over de wereld van vandaag, ieder in zijn/haar eigen onnavolgbare beeldtaal. 

Maar ook naar de economische, politieke en culturele context van die artistieke ontwikkelingen, in internationaal perspectief en naar de betekenis daarvan op lokaal niveau. 

Zo probeert de afdeling Hedendaagse Kunst steeds opnieuw een spannende ontmoeting tussen de stad en de wereld tot stand te brengen. Deze afdeling heeft een eigen plek in het multifunctionele complex Ligne.

Openingstijden en tarieven


Dinsdag tot en met zondag van 11.00-17.00 uur (voor openingstijden tijdens de feestdagen, zie ‘bijzonderheden’) geopend.

Entree:
Volwassenen: € 6,-.
65+: € 4,-.
Vrienden: € 4,-
Supporter: € 4,-
Museumkaarthouder: gratis.
CJP/Student: € 4,-.
Kinderen t/m 12 jaar/jongeren 13 tot 18 jaar: gratis.
Groepen 15+ personen: € 5,- (per persoon).
Kortingspassen en studenten van Zuyd (op vertoon van collegekaart): € 4,-.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!