Detail

Kasteel Limbricht

Sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Landgoed Kasteel Limbricht heeft je heel veel moois te bieden. Je voelt je meteen thuis in het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, het proeflokaal. 

Het proeflokaal is eigentijds ingericht en je kunt hier van de gerechten van een veelzijdige bourgondische kleine kaart genieten. De keukenbrigade werkt met dagverse producten die in de eigen charcuterie en keuken bereid worden, aangevuld met groenten en kruiden uit de groentekas en kruidentuin. 

Sfeervol genieten op een unieke locatie!

Kasteel Limbricht is een van de verwonderlocaties op de Route vol Verwondering. Tijdens deze fietsroute door de Grensmaasvallei kunnen meer dan 30 locaties digitaal worden bezocht wanneer ze niet geopend zijn voor publiek. Benieuwd naar de verhalen of een kijkje binnen nemen? Bekijk de 360-graden tour of beluister de audiotour..

Wist je dat?

Kasteel Limbricht veel leuke activiteiten organiseert? Denk aan themawandelingen (aardbeientocht, kaboutertocht), autotochten, buiten bioscopen en nog veel meer!
+3

Openingstijden


Kasteel Limbricht is op maandag t/m zondag van 10:00-22:00 uur geopend. In deze gekke Covid-19 tijden kunnen de openingstijden variëren, je kunt de website voor een bezoek raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kasteel Limbricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Kasteel Limbricht

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!