Detail

Kano Maastricht

Beleven, genieten en ontspannen
Een onvergetelijke tocht met een kajak, kano of raft door de wonderschone Limburgse Maasvallei. Beleven, genieten en ontspannen voor jong en oud. 

Of je nu met een grote groep bent of met z’n tweeën, met je eigen gezelschap beleef je een unieke ervaring op eigen tempo. Al na een aantal slagen peddelen voel je de rust en kalmte van de Maasvallei.

De kano en fiets combinatie
Wat Kano Maastricht uniek maakt in de Maasvallei is de kano en fiets combinatie! Want naast heerlijk varen op de Maas kun je ook kiezen om dit te combineren met een ontspannen fietstocht.

Want je ontdekt de Maasvallei pas écht wanneer je deze peddelend én fietsend beleefd hebt. Stroomafwaarts genieten in één van de kano’s, kajaks of rafts. Stroomopwaarts volg je een ontspannen fietsroute en maak je kennis met het karakter van dit authentiek stukje Limburg.

Natuurlijk kun je ook voor eigen vervoer zorgen of gebruik maken van onze taxi en touringcar service. Zowel aan het begin als aan het eindpunt van de tocht is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Een avontuur door de Limburgse natuur
Je gaat varen op een prachtig stuk van de Maas dat de grens vormt tussen Nederland en België, de Grensmaas. Hier is geen scheepvaart. Kanovaarders zijn te gast in dit bijzondere natuurgebied. 

Kuddes wilde paarden en Gallowayrunderen zijn te bewonderen vanaf het water. Talloos veel vogels en andere dieren verrijken het gebied met hun kleuren en klanken.

Teambuilding of een avontuurlijk groepsuitje​
De Maasvallei laat jullie op een magische manier voelen waar het écht om draait… Verbinden, genieten & ontspannen. Als groep even alles loslaten en elkaar op een nieuwe manier leren kennen tijdens deze ontspannen en soms spannende afvaart… Heerlijk!

Groepsarrangementen van a tot z
Met aandacht verzorgt Kano Maastricht complete groepsarrangementen met een heerlijk lunchen, diner of toch liever een gezellige barbecue? Het kan allemaal!

Wist je dat?

Dat je bij Kano Maastricht ook kunt kiezen voor de kano en fiets combi? Je ontdekt de Maasvallei pas écht wanneer je deze peddelend én fietsend beleefd hebt.
+7

Openingstijden


Vanaf 1 april t/m 31 oktober kun je dagelijks reserveren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kano Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!