Detail

Jef Abels Bikes

Zuid-Limburg verkennen? Op de fiets natuurlijk!

Glooiende heuvels, slingerende landweggetjes, ruige bospaden en pittige klimmetjes. Zodra het landschap niet Nederlandse vormen aanneemt, weet je eigenlijk al dat je het Zuid- Limburgse Heuvelland hebt bereikt. 

Precies dat stuk Nederland dat zich bij uitstek leent om op de fiets te verkennen. Het is compact, gevarieerd en voorzien van legio fietsroutes. Voor de beginner, amateur tot (bijna) prof. De fiets is dé ultieme manier om dit gebied in je eigen tempo te zien, ruiken, proeven. Kortom, helemaal te beleven.

Is je eigen fiets niet geschikt voor het Limburgse landschap of heb je hem niet meegenomen tijdens je verblijf hier? Dan helpen de medewerkers je aan een gloednieuwe elektrische huurfiets waarmee je op pad kunt. Of dat nu voor een uitdagend en sportief rondje heuvels is of een recreatieve ‘sight-seeing’ tour.

De fietsen zijn eenvoudig en snel online te huren. Maak een keuze uit de gewone elektrische fiets, e-mountainbike of e-racefiets. Klik het gewenste aantal fietsen aan en geef aan voor hoe lang je de fiets wilt huren (dat kan vanaf 1 dag). De medewerkers zorgen ervoor dat jouw fiets op tijd klaar staat bij Jef Abels Bikes in Gulpen.

Wist je dat?

Zo trots als Jef Abels Bikes op het Heuvelland is, zo zuinig mogelijk wordt het Heuvelland dan ook behandeld. Daarom draagt Jef Abels Bikes er graag aan bij om het zo mooi en schoon mogelijk te houden.
Jef Abels Bikes promoot niet alleen de fiets als hét vervoersmiddel in het Heuvelland, maar wekt ook bijvoorbeeld de eigen stroom op met de zonnepanelen op het dak om de e-bikes op te laden.
Ook poetsen de medewerkers de fietsen in de werkplaats met biologisch afbreekbare middelen.

Openingstijden


Openingstijden Fietsverhuur:
Maandag: gesloten.Dinsdag tot en met vrijdag van 08.30-18.00 uur geopend.Zaterdag van 09.00-17.00 uur geopend.
Zondag (mei-september) van 10.00-17.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Jef Abels Bikes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!