Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Het voet- en fietsveer ‘Cramignon’  Eijsden-Margraten

Het voet- en fietsveer ‘Cramignon’ Eijsden-Margraten

Dankzij de ‘Voet- en fietsveer Eijsden-Lanaye (B)’ is dit uniek Euregionaal gebied ontsloten voor fietsers en wandelaars. Het gebied Eijsden-Margraten en de Voerstreek oostelijk en het Sint Pietersberggebied westelijk. 

Voor bewoners aan beide zijden van de Maas vormt de veerverbinding een aantrekkelijke voorziening om elkaars dorpen te bezoeken! Dankzij deze verbinding hoeven fietsers in de maanden april t/m oktober niet over de brug van Lixhe. 

Natuurlijk biedt zich hier de combinatie met een mooie fietstocht in de regio rond Eijsden en het Sint Pietersberg gebied aan.

Let ook op de bewegwijzerde fiets- en wandelroute ‘Ontdek Eijsden aan de Maas’, een 23 kilometer lange toeristische route langs pittoreske dorpskernen en mooie landschappen. Startlocatie fietsroute en: Bat - nabij Diepstraat, Oude Kern Eijsden. 

Bij een hoge stand van de Maas, te sterke stroming en/of bij windkracht 5 - 6 en in alle andere situaties waaraan risico’s zijn verbonden, mag niet worden gevaren. De veiligheid van de gebruiker staat voorop.

Let op: raadpleeg altijd de website voor de actuele openingstijden!
Het voet- en fietsveer ‘Cramignon’  Eijsden-Margraten - Foto 0
Het voet- en fietsveer ‘Cramignon’  Eijsden-Margraten - Foto 1

Openingstijden en tarieven


In verband met corona wordt er momenteel niet gevaren. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!