Detail

Heritage 4 x 4 and British Cars

Wil je het Zuid-Limburgse landschap op een hele bijzondere manier verkennen? Dat kan met één van de wagens van Heritage 4x4 and British Cars BV. 

Heritage 4x4 and British Cars BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van klassieke 4x4 voertuigen (jeeps) orderbegeleiding van een Heritage 4x4 instructeur voor plezierritten in het Zuid-Limburgse landschap en het aangrenzende Belgische grensgebied. 

Er wordt overwegend gereden met Land Rovers uit de jaren 1952 tot 1980. Deze Land Rovers zijn opgeknapt en staan klaar om verhuurd te worden. De beschikbare wagens zijn te vinden op de website van Heritage 4x4.

De wagens kun je op aanvraag huren in aantallen die nodig zijn voor kleine en grotere gezelschappen. Denk aan bruiloften, gala's, vrijgezellenavonden, studentengezelschappen, teambuildingsdagen et cetera. Een leuke tocht rijden is al mogelijk vanaf twee personen.
 
Hierbij is een speciale regeling voor scoutinggroepen van toepassing. Voor dit soort evenementen vragen de medewerkers je om contact op te nemen.

Openingstijden


Er zijn geen vaste openingstijden. Heritage 4x4 and British Cars BV. biedt wel tochten om 10.00 uur en 14.00 uur aan. Deze tijden kun je via de website of via Tickli.nl boeken.

Zouden deze tijden niet geschikt zijn, dan kunnen de medewerkers kijken of het mogelijk is om deze tochten op een ander tijdstip plaats te laten vinden.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Georganiseerd door Heritage 4 x 4 and British Cars

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Heritage 4 x 4 and British Cars. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl