Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Heritage 4 x 4 and British Cars

Heritage 4 x 4 and British Cars

Wil je het Zuid-Limburgse landschap op een hele bijzondere manier verkennen? Dat kan met één van de wagens van Heritage 4x4 and British Cars BV. 

Heritage 4x4 and British Cars BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van klassieke 4x4 voertuigen (jeeps) met en zonder chauffeur voor plezierritten in het Zuid-Limburgse landschap en het aangrenzende Belgische grensgebied. 

Er wordt overwegend gereden met Land Rovers uit de jaren 1952 tot 1980. Deze Land Rovers zijn opgeknapt en staan klaar om verhuurd te worden.

De wagens kun je op aanvraag huren in aantallen die nodig zijn voor kleine en grotere gezelschappen. Denk aan bruiloften, gala's, vrijgezellenavonden, studentengezelschappen, teambuildingsdagen et cetera. Hierbij is een speciale regeling voor scoutinggroepen van toepassing.
Heritage 4 x 4 and British Cars - Foto 0

Openingstijden en tarieven


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Heritage 4 x 4 and British Cars. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!