Haunted Cave

Haunted Cave

The Haunted Cave!
Stel je voor. Je staat nietsvermoedend te wachten op de gids. Opeens zie je hem aan komen strompelen. Wat een raar mannetje. Binnen  vijf minuten kom je echter al niet meer bij van het lachen. 

Toch knaagt in je achterhoofd het gevoel dat er iets niet klopt. Je betreedt de donkere gangen en meteen voel je dat het gevaar op je wacht. Het liefst zou je willen omdraaien maar je beseft dat het te laat is.

Het licht valt uit en de gids laat je even alleen achter in het donker. Je merkt al snel dat je niet alleen bent. Je wil het liefst naar buiten rennen maar er is maar één weg die naar buiten leidt en die voert je eerst verder het gangenstelsel in. Wat doe je? 

Blijf je zielig in een hoekje staan huilen of raap je al je moed bij elkaar en ga je op pad door de donkere gangen? Ben jij klaar voor het avontuur van je leven?

Beleef de grotten als nooit tevoren in deze ultieme ondergrondse uitdaging!

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Haunted Cave. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Haunted Cave

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!