Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Groovy Business

Groovy Business

Groove, move, improve your business!

Inzetbaarheid: Keynote spreker, workshops, dagvoorzitter/presentator.

Thema’s: Business & Management, Leiderschap & Samenwerken, Cultuur & Communicatie.

'Pianoman' Peter van Kempen neemt deelnemers tijdens een interactieve show boordevol muziek, humor en inspirerende verhalen mee op reis in de wereld van beats, jamsessies, soundchecks en grooves. Peter speelt piano, keyboards, zingt, rapt, vertelt en demonstreert hoe artiesten, popsterren en muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken. Een piano, een synthesizer, verhalen, beats en samples vormen de ingrediënten van de Groovy Business Road Show. Een luisterrijke, spreadsheet-vrije lezing over meetbare resultaten en merkbare effecten. En met zijn energieke presentatie plaatst Peter zijn boodschap rechtstreeks in de hoofden en de harten van de gasten.

Wat hebben Madonna, 50 Cent, en Mozart gemeen? Hoe agile werkt Beyoncé en wat heeft John Bon Jovi met HR-beleid? 
Hoe klinkt een marketeer? En een manager? Wat doen een dirigent en een productspecialist samen in een band? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe kun je je klanten laten co-creëren? En vooral: hoe bezorg je je klanten, medewerkers en collega's een Lovely Day! Met het spelen in een band als metafoor en met muziek van Bach tot Bruno Mars en van Queen tot Lady Gaga krijgen begrippen als leiderschap, samenwerken, vertrouwen en passie een nieuwe dimensie.

'Groovy Business puts music in your heart and a smile on your face!'

Biografie

Peter van Kempen heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en staat sindsdien al meer dan 30 jaar op podia in binnen- en buitenland*. Met zijn serieel meesterschap als muzikant, projectleider en ondernemer helpt hij mensen, teams en organisaties bij het realiseren van hun ambities.

*Musicals bij Joop van den Ende Theaterproducties-Stage Entertainment/Koninklijk Ballet van Vlaanderen/Limburgs Symfonie Orkest/Muzikaal leider diverse theatershows onder andere Tineke Schouten/Musical Director Nancy Grooves/Keyboards tijdens wereldwijde product releases onder andere Opel en Saab/Muzikale leiding bij tal van bedrijfsevenementen/Ernst & Young 125 jaar in Ahoy.

Openingstijden en tarieven


Groovy Business is de hele week bereikbaar.

Toegankelijkheid


Niet van toepassing.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Groovy Business. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!