Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Green043 Bikepark Maastricht

Green043 Bikepark Maastricht

Noormannensingel t.o. nr. 50
Maastricht
Het Green043 Bikepark in Maastricht is in november 2016 geopend en is bedoeld voor mountainbikers. Vooral veel kinderen maken met plezier kennis met de onverharde pumptrack en de North Shore elementen onder leiding van ervaren instructeurs. Voor de meer gevorderde bikers zijn de rode en zwarte routes aangelegd.

Kinderen tot 6 jaar met ouderbegeleiding hebben gratis entree. Ook kunnen mountainbikes gehuurd worden. Maandagen en dinsdagen zijn gereserveerd voor BSO's en scholen. Andere dagdelen zijn mogelijk voor groepen volgens afspraken, zoals kinderfeestjes en teambuilding voor bedrijven en clubs. Green043 Bikepark Maastricht werkt ook met sociaal maatschappelijke programma’s i.s.m. jeugdcoaches.
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 0
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 1
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 2
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Green043 Bikepark Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!