Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Green043 Bikepark Maastricht

Green043 Bikepark Maastricht

Noormannensingel t.o. nr. 50
Maastricht
Het Green043 Bikepark in Maastricht is in november 2016 geopend en is bedoeld voor mountainbikers. Vooral veel kinderen maken met plezier kennis met de onverharde pumptrack en de North Shore elementen onder leiding van ervaren instructeurs. Voor de meer gevorderde bikers zijn de rode en zwarte routes aangelegd.

Kinderen tot 6 jaar met ouderbegeleiding hebben gratis entree. Ook kunnen mountainbikes gehuurd worden. Maandagen en dinsdagen zijn gereserveerd voor BSO's en scholen. Andere dagdelen zijn mogelijk voor groepen volgens afspraken, zoals kinderfeestjes en teambuilding voor bedrijven en clubs. Green043 Bikepark Maastricht werkt ook met sociaal maatschappelijke programma’s i.s.m. jeugdcoaches.
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 0
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 1
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 2
Green043 Bikepark Maastricht - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Green043 Bikepark Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!