Galerie JoLi

Galerie JoLi

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst.

Voor groepen kunnen gratis rondleidingen worden gegeven, dit doen we buiten de openingstijden om alle aandacht aan de groep te kunnen geven.

Voor meer informatie kun je de website raadplegen of bezoek de Facebook- of Instagram pagina van Galerie JoLi. Veel te zien, kopen mag, hoeft niet, kom vrijblijvend kijken! Van harte welkom!

Beelden en glaskunst
Ruimtelijke beelden en glaskunst bij Galerie JoLi, een prachtige tentoonstelling in de tuinkamer van de galerie waar het ruimtelijke werk mooi uitkomt bij het natuurlijke licht van de grote ramen. Geweldige kunstwerken van Marti de Greef met zijn fraaie torso's in brons!

Met verfijning in glaswerk van Barbara Nanning, Sabine Lintzen, en Arnout Visser. En een schitterend uitzicht over de grensmaas.

Elke zaterdag en zondag open van 13.00-17.00 uur, alle andere dagen open op afspraak. Van harte welkom!

Wist je dat?

Schitterende kunst in Galerie JoLi, diverse kunstenaars tonen hun kunst in de mooie galerie in Berg aan de Maas. 

Wisselende exposities het hele jaar door. Voor meer informatie zie de website of Facebook/Instagram van Galerie JoLi.
+11

Openingstijden en tarieven


Tijdens exposities open elke zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur, op alle andere dagen op afspraak. Dit kan telefonisch ia Johan ter Haar o 06-57395724of via e-mail Johan.terhaar@live.nl. Van harte welkom!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Galerie JoLi. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!