Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Galerie JoLi

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst. Kom geheel vrijblijvend op bezoek, of maak een afspraak voor een ander tijdstip. Voor meer informatie raadpleeg de website of bezoek de Facebook pagina van Johan ter Haar of Galerie JoLi. Hartelijk welkom.

Zomerexpositie 2020 Galerie JoLi. Van 19 juli tot en met 13 september.

Een prachtige expositie met werk van zeven vrouwelijke kunstenaars, aangevuld met topstukken uit de collectie van Galerie JoLi. In één van de grootste galerieën van Limburg is een afgewogen overzicht van het werk van deze gerenommeerde kunstenaars te zien.

Er wordt kunst getoond van kunstenaars die in de tweede helft van 2020 zullen exposeren in de galerie. Je krijgt dus al een mooie preview van wat komen gaat. Het zijn allen vrouwelijke kunstenaars; Simone Albers, Lisette Schumacher, Annemarie Slobbe, Ien Lucas, Linda Arts, Lizan Freijsen en Sabine Lintzen. Zie de foto's voor een paar voorbeelden van de prachtige kunst die deze kunstenaars maken.

De expositie wordt in een ander deel van de galerie aangevuld met kunstwerken van onder anderen Toon Teeken, Reinoud van Vught, Theo Kuijpers en Siemen Dijkstra.

Je bent gewoon zoals altijd van harte welkom op donderdag, vrijdag en zondag van 13.00-18.00 uur of op afspraak.

In de Tuinkamer zijn onder anderen prachtige bronzen beelden te zien van Marti de Greef.

Van harte welkom!

Aanbieding

Zomerexpositie 2020 Galerie JoLi van 19 juli tot en met 13 september.

Een prachtige expositie met werk van zeven vrouwelijke kunstenaars, aangevuld met topstukken uit de collectie van Galerie JoLi. In één van de grootste galerieën van Limburg is een afgewogen overzicht van het werk van deze gerenommeerde kunstenaars te zien.

In de Tuinkamer zijn beelden van Marti de Greef te zien, samen met beelden van Jeroen Meijs, Eddie Symkens en Francesca Zijlstra.
+14

Openingstijden en tarieven


Donderdag, vrijdag en zondag van 13.00-18.00 uur geopend. En op afspraak geopend, bel gerust voor een geschikt tijdstip! Welkom!
Let op, er is een trap naar beneden.

Kom gerust, veilig en vrijblijvend kunst kijken!
Alle maatregelen betreffende corona worden gevolgd, er is desinfectie gel aanwezig. Een mondkapje mag, is niet verplicht.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Galerie JoLi. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!