Galerie JoLi

Galerie JoLi

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst. Voor meer informatie kun je de website raadplegen of bezoek de Facebookpagina van Johan ter Haar. Je bent van harte welkom.

Winterexpositie 2021/2022 met kunst van Reinoud van Vught, Janus Metsaars, Ditty Ketting, Rolf Weijburg, Theo Kuijpers, Toon Teeken en vele anderen.

Daarnaast is het genieten van abstracte kunst, diverse beelden en glaskunst in de Tuinkamer-expositie met vooral de mooie beelden van Marti de Greef in brons en in lood. Kom geheel vrijblijvend kijken naar deze mooie expositie!

Beelden en glaskunst
Ruimtelijke beelden en glaskunst bij Galerie JoLi, een prachtige tentoonstelling in de tuinkamer van de galerie waar het ruimtelijke werk mooi uitkomt bij het natuurlijke licht van de grote ramen. Geweldige kunstwerken van Marti de Greef met zijn fraaie torso's in brons!

Met verfijning in glaswerk van Barbara Nanning, Sabine Lintzen, en Arnout Visser. Daarnaast ook beelden van Jeroen Meijs in aluminium en keramiek, Eddie Symkens met keramiek en Francesca Zijlstra met bronzen beelden.

En een schitterend uitzicht over de grensmaas.

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst.

Tijdens de lockdown alleen open op afspraak voor maximaal twee personen (open op zondagen van 13.00-17.00 uur en op afspraak op andere dagen). Je bent van harte welkom!

Wist je dat?

Schitterende kunst in Galerie JoLi, diverse kunstenaars tonen hun kunst in de mooie galerie in Berg aan de Maas. 

Wisselende exposities het hele jaar door. Voor meer informatie zie de website of Facebook/Instagram van Johan ter Haar.
+9
Galerie JoLi - Foto 0
Galerie JoLi - Foto 1
Galerie JoLi - Foto 2
Galerie JoLi - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Open op de vrijdagen en zondagen van 13.00-18.00 uur en op alle andere dagen op afspraak. Dit kan telefonisch of via e-mail. Je bent van harte welkom!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Galerie JoLi. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.