Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Evenementenbureau TreaT

Evenementenbureau TreaT

Pastoor Moormanstraat 96
Maastricht
Evenementenbureau TreaT is al 17 jaar één van de kleurrijkste evenementenbureaus van Limburg. Evenementenbureau TreaT organiseert bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en teambuilding events met passie en op persoonlijke wijze. Zie de site voor inspiratie, maar maatwerk is de echte specialiteit. Een familiedag op het bedrijf, een quiz ter gelegenheid van een jubileum, een teambuilding gekoppeld aan bedrijfsdoelstelling? Het kan allemaal!

TreaT organiseert ook familiereünies, vrijgezellen feestjes of een vriendinnendag. Denk aan diverse activiteiten zoals GPS wandel tochten, moorddiners, quiz shows of stadsprogramma's. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Openingstijden en tarieven


Evenementenbureau TreaT is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Evenementenbureau TreaT. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!