Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Evenementenbureau TreaT

Evenementenbureau TreaT

Pastoor Moormanstraat 96
Maastricht
Evenementenbureau TreaT is al 17 jaar één van de kleurrijkste evenementenbureaus van Limburg. Evenementenbureau TreaT organiseert bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en teambuilding events met passie en op persoonlijke wijze. Zie de site voor inspiratie, maar maatwerk is de echte specialiteit. Een familiedag op het bedrijf, een quiz ter gelegenheid van een jubileum, een teambuilding gekoppeld aan bedrijfsdoelstelling? Het kan allemaal!

TreaT organiseert ook familiereünies, vrijgezellen feestjes of een vriendinnendag. Denk aan diverse activiteiten zoals GPS wandel tochten, moorddiners, quiz shows of stadsprogramma's. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Openingstijden en tarieven


Evenementenbureau TreaT is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Evenementenbureau TreaT. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!