Euroscoop Maastricht

Euroscoop Maastricht

Vlakbij het centrum van Maastricht ligt Euroscoop, de gezellige stadsbioscoop aan het station van Maastricht. Actie, romantiek, spanning of komisch? In één van de zes zalen speelt er zeker wel een topfilm naar jouw smaak. Opmerkelijk aan Euroscoop Maastricht is dat er een ondergrondse parking voorhanden is, waar bezoekers de auto rustig kunnen parkeren tegen een erg voordelig tarief.

Nog een ander pluspunt van Euroscoop is dat de huis bereide popcorn dagelijks vers wordt klaargemaakt. Op dinsdag is het Movie Day, dan kijk je de beste blockbusters van het moment voor slechts € 5,-*! Kinderen genieten altijd van een voordelig tarief en betalen steeds € 5,-*. *Exclusief supplementen.
+1

Openingstijden en tarieven


Euroscoop Bioscopen is het hele jaar geopend, met voorstellingen om 14.00/14.30/17.00/20.00 en 22.30 uur, dit is per vestiging verschillend. Voor kinderen, studenten en senioren zijn reductie-tarieven van toepassing. Op dinsdag kan iedereen naar de film voor slechts € 5,-! Raadpleeg de website voor meer informatie betreffende programma en overige info.

Toegankelijkheid


Alle vestigingen zijn voorzien van gehandicapten plaatsen en zijn makkelijk toegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Euroscoop Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Euroscoop Maastricht

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!