Detail

Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed

Om het heden en de toekomst te begrijpen moet je je verleden kennen. In het Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed vind je het historisch museum en het stads-archief. 

Cultuur is onlosmakelijk verbonden met het dagelijks leven. Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed geeft die verbinding handen en voeten via een divers en toegankelijk kwaliteitsaanbod. 

Cultuurconfrontaties, talentontwikkeling en cultuurbelevenissen zijn de gereedschappen om het contact tussen publiek en cultuur te intensiveren. Zo maakt Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed het culturele profiel van de stad en de regio zichtbaar, voelbaar en tastbaar.

Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed prikkelt en daagt uit tot voortdurend beleven, leren en verwonderen. Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed biedt mensen nieuwe ervaringen en inzichten over hun herkomst en toekomst en plaatsen zo cultuur in het hart van de samenleving.

Openingstijden


Het Nieuwe Domein, museum van erfgoed: op dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur geopend.Studiezaal Archief: op dinsdag t/m donderdag van 11.00-17.00 uur geopend.
Entree:Volwassenen: € 10,-.65+: € 7,50.CJP/Student: € 7,50.Museumkaarthouder: gratis.Kinderen t/m 12 jaar/jongeren 13 tot 18 jaar: gratis.Betaling uitsluitend met pin.
Met een entreeticket krijg je toegang tot de exposities in het Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed.

Toegankelijkheid


Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed is toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Het Nieuwe Domein, museum voor erfgoed

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!