Detail

Elaisa Energetic Wellness

Nationaal Parklaan 7
Dilsen-Stokkem
Herbron, geniet en ontspan! 

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Elaisa staat voor Egypte – Lemuria – Atlantis – Inner Source Activation.

In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt het uiteenlopende aanbod, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness.

Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering.
+19

Openingstijden


Maandag tot en met zondag van 10.00-22.00 uur geopend.

Oplaadpunt voor auto


Op de grote parking van Terhills is er de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden bij een van de dertig beschikbare oplaadpunten.

Toegankelijkheid


Er zijn liften aanwezig waardoor Elaisa ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk is.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Elaisa Energetic Wellness. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.