Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

E scooterverhuur Heuvelland

E scooterverhuur Heuvelland

Elektrisch scooterverhuur Heuvelland
Verken het Heuvelland op een geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooter. Voel de wind door je haren, je hoeft geen helm te dragen (in Nederland). 

Huur een dag of dagdeel een elektrische scooter en geniet optimaal van het fraaie vijfsterren heuvellandschap door middel van een gratis per navigatie te volgen route. 

Door het gebruik van een elektrische scooter koester je de flora en fauna in  het Heuvelland en lever je een bijdrage aan het behoud hiervan. 

Bovendien geniet je optimaal van de natuur en is er geen overlast voor bewoners en toeristen in het vijfsterren landschap. 

Tips

Je ontvangt gratis routes die per navigatie app te volgen zijn, zodoende kunt je optimaal genieten. Kijk zeker even naar de impressievideo op de website.


+2
E scooterverhuur Heuvelland - Foto 0
E scooterverhuur Heuvelland - Foto 1
E scooterverhuur Heuvelland - Foto 2
E scooterverhuur Heuvelland - Foto 3

Openingstijden en tarieven


E scooterverhuur Heuvelland werkt uitsluitend op afspraak, je kunt telefonisch contact opnemen van 8.00 tot 21.00 uur of een e-mail sturen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar E scooterverhuur Heuvelland. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!