Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem staat sinds de oprichting in 1956 bekend om zijn mooie baan, is de oudste golfclub in de provincie Limburg en heeft de hoogstgelegen golfbaan in Nederland. 

Moderne golfvoorzieningen worden met het prettige karakter van een traditionele ledenclub gecombineerd. Wittem is de enige golfbaan in de regio zonder commercieel oogmerk, dit uit zich in het ontbreken van starttijden en een gemoedelijke sfeer.

Deze klassieke golfbaan licht prachtig verscholen in de natuur en biedt fraaie vergezichten over het Heuvelland aan. Dankzij de baanrenovatie van de laatste jaren beschikt Wittem over hoogwaardige USGA greens en uitstekende oefenfaciliteiten. 

Wittem is de eerste golfbaan in Zuid Limburg met een GEO certificaat voor duurzaam golfbaan beheer. Je bent van harte welkom! Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden en tarieven


Het clubhuis is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend vanaf 08.30 uur tot 1 uur na zonsondergang (in het winterseizoen vanaf 09.30 uur). De keuken sluit om 21.00 uur.

Tarieven:
Greenfee 18 holes: € 70,-.
Greenfee 9 holes: € 38,- inclusief driving range oefenballen. Raadpleeg de website voor speciale aanbiedingen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!