Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Clemensdomein

Brunssum Bezoek website

Clemensdomein

Clemensdomein Groeneweg 2 & 4Brunssum Stuur e-mail Naar de website
Het Clemensdomein is een plek met een hoge cultuurhistorische waarde en is uitgeroepen tot de meest spirituele plek van Nederland en recentelijk genomineerd voor de inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Clemensdomein omvat het monumentale Clemenskerkje, de Lourdesgrot, het Grafmonument van de baron en barones de Negri en het Bezoekerspaviljoen. Het park is gedeeltelijk omgeven door een kloostermuur!

Regelmatig vinden hier concerten, lezingen en conferenties plaats en is aangewezen tot burgerlijke huwelijkslocatie, de Clemenskerk en het bezoekerspaviljoen kunnen tevens gehuurd worden voor hier passende activiteiten.

Overzicht

Adres
Groeneweg 2 & 4, Brunssum
Openingstijden en tarieven

Het park is vrij te bezoeken. Openingstijden bezoekerspaviljoen: iedere zondag van 12.00-16.00 uur en bij activiteiten. Gedurende de openingstijden kunnen bezoekers het Clemenskerkje bezichtigen. In het bezoekerspaviljoen is het mogelijk om een kop koffie, thee of fris met een stukje vlaai te nuttigen.

Gehandicapten

Het Clemensdomein is ook voor gehandicapten toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Clemensdomein. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website