Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Op de buitenplaats zijn vijf eeuwen natuur en cultuur met elkaar verweven; het kasteel uit de zeventiende eeuw, het Koetshuis uit de achttiende eeuw, het ontwerp van tuinen en het park uit de negentiende eeuw, de vaste kunstwerken uit de twintigste eeuw en het kunstpaviljoen Hedge House en de hedendaagse kunsttentoonstellingen uit de eenentwintigste eeuw. 

In de lente, zomer en herfstmaanden kun je in het Hedge House en het Koetshuis van wisselende tentoonstellingen en projecten genieten.

Binnenkort heropent de buitenplaats haar poorten voor je echter onder voorwaarden. Raadpleeg de website voor deze voorwaarden, de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen.

Aanbieding

Met je geldige Museumkaart geniet je gratis entree bij buitenplaats Kasteel Wijlre. De tentoonstellingsgids is inbegrepen.
+16
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 0
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 1
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 2
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 3

Openingstijden en tarieven


In 2021 van 10 maart* t/m 7 november, telkens van woensdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur geopend.

I.v.m. COVID-19 is de verwachte openingsdatum later. Je kunt de website voor actuele openingstijden raadplegen.

Entree: € 9,-.
Museumkaart en kinderen t/m 12 jaar: gratis.
Student: € 5,-.

Toegankelijkheid


De tuin en de begane grond van het Koetshuis zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk. Het paviljoen Hedge House is via een trap of een steile hellingbaan toegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buitenplaats Kasteel Wijlre. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!