Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Op de buitenplaats zijn vijf eeuwen natuur en cultuur met elkaar verweven; het kasteel uit de zeventiende eeuw, het Koetshuis uit de achttiende eeuw, het ontwerp van tuinen en het park uit de negentiende eeuw, de vaste kunstwerken uit de twintigste eeuw en het kunstpaviljoen Hedge House en de hedendaagse kunsttentoonstellingen uit de eenentwintigste eeuw. 

In de lente, zomer en herfstmaanden kun je in het Hedge House en het Koetshuis van wisselende tentoonstellingen en projecten genieten.

Let op: Als gevolg van de watersnood is de buitenplaats gedeeltelijk geopend. Entree op basis van een vrijwillige donatie of op vertoon van een geldige Museumkaart.

Raadpleeg de website voor de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen.

Aanbieding

Met je geldige Museumkaart geniet je gratis entree bij buitenplaats Kasteel Wijlre. De tentoonstellingsgids is inbegrepen.
+16
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 0
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 1
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 2
Buitenplaats Kasteel Wijlre - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Geopend t/m 9 januari 2022, telkens van woensdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.

Toegankelijkheid


De tuin en de begane grond van het Koetshuis zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk. Het paviljoen Hedge House is via een trap of een steile hellingbaan toegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buitenplaats Kasteel Wijlre. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!