Detail

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Op de buitenplaats zijn vijf eeuwen natuur en cultuur met elkaar verweven; het kasteel uit de zeventiende eeuw, het Koetshuis uit de achttiende eeuw, het ontwerp van tuinen en het park uit de negentiende eeuw, de vaste kunstwerken uit de twintigste eeuw en het kunstpaviljoen Hedge House en de hedendaagse kunsttentoonstellingen uit de eenentwintigste eeuw. 

In de lente, zomer en herfstmaanden kun je in het Hedge House en het Koetshuis van wisselende tentoonstellingen en projecten genieten. Je kunt de website voor de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen raadplegen.

Wist je dat?

Met je geldige Museumkaart geniet je van gratis entree bij buitenplaats Kasteel Wijlre. De tentoonstellingsgids is inbegrepen.
+16

Openingstijden


Buitenplaats Kasteel Wijlre is tot en met 3 december telkens geopend van woensdag tot en met zondag tussen 11.00-17.00 uur. Raadpleeg de website voor de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen.

Toegankelijkheid


De tuin en de begane grond van het Koetshuis zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk. Het paviljoen Hedge House is via een trap of een steile hellingbaan toegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buitenplaats Kasteel Wijlre. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl