Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Buitengoed Geul & Maas

Valkenburg Bezoek website

Buitengoed Geul & Maas

Buitengoed Geul & Maas gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul en de Provincie Limburg Valkenburg Naar de website
Buitengoed Geul & Maas reikt van Schin op Geul tot aan Borgharen. Het gebied wordt gekenmerkt door de diverse rivierdalen van de wateren die er stromen: het Geuldal, de Watervalderbeek, de Kanjel & Gelei en de Maas. De regio Buitengoed Geul & Maas omvat de gemeenten Valkenburg aan de Geul, Meerssen en Maastricht. Een zeer bijzonder stuk Zuid-Limburg, dat gekenmerkt wordt door een diversiteit aan cultuurhistorische en architectonische hoogstandjes, met name landgoederen, kastelen en hoeves, die omgeven zijn door bijzondere natuur. Onlangs zijn de fiets- en wandelpaden in dit gebied hersteld waardoor het hier goed vertoeven is.

Overzicht

Adres
gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul en de Provincie Limburg , Valkenburg
Openingstijden en tarieven

Openbaar toegankelijk

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website