Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bike Spirit

Mountainbike-clinics:

Je wilt je rijtechniek/vaardigheden verbeteren? Dat komt goed uit. De leerzame MTB clinics helpen je verder zodat je met meer plezier en vertrouwen, nóg lekkerder kunt biken. Persoonlijke aandacht tijdens diverse oefeningen en situaties laten je groeien en worden ondersteund door foto en videoanalyse (niveau 1 t/3 van totaal 5).

Mountainbike-tours:

De Panorama-tour van Bike Spirit is mountainbiken met puike panorama's en smakelijke routes. Niet heel zwaar wél heel mooi. De gids laat je graag het unieke Zuid-Limburgse vijf sterren landschap zien. Fiets huren? Wordt geregeld. Afsluiten met een bourgondische lunch of diner? Ook geen probleem.

De Singletrailtour is voor de meer ervaren biker. Het gaat in deze tocht niet om de afstand, maar om vette trails. Onderweg krijg je natuurlijk ook nog handige tips om lastige stukken beter te kunnen rijden. 

Wil je de MTB programma’s omlijsten met lekker eten en/of een overnachting? De Bike Spirit partners verwennen je graag. Kijk voor meer info op de website van Bike Spirit.

Fiets huren? Dat kan bij de verhuurpartners. Zie 'Bike & Bite' op de site.

Sportieve groet,
Pascal Moors - Bike Spirit.
+7

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bike Spirit. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!