Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Bike Spirit

Eys Bezoek website

Bike Spirit

Bike Spirit Grachtstraat 9Eys 06-48763079 Stuur e-mail Naar de website
Mountainbike-clinics: 
Je wilt je rijtechniek/vaardigheden verbeteren? Dat komt goed uit. De leerzame MTB clinics helpen je verder zodat je met meer plezier en vertrouwen, veiliger op pad kunt. Persoonlijke aandacht en veel tips en trucs laten je groeien en worden ondersteund door foto en videoanalyse (3 verschillende clinic niveau’s).

Mountainbike-tours:
De panorama-tour van Bike Spirit is mountainbiken met puike panorama's en smakelijke routes. Niet heel zwaar wél heel mooi. De gids laat je graag het unieke Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap zien. Fiets huren? Wordt geregeld. Afsluiten met een bourgondische lunch of diner? Ook geen probleem.

De trailtour is voor de meer ervaren biker. De beste singletrails worden gezocht. Het gaat in deze tocht niet om de afstand, maar om vette trails. Onderweg krijg je natuurlijk ook nog handige tips om lastige stukken beter te rijden. 

Wil je de MTB programma’s omlijsten met lekker eten en/of een overnachting? De partners verwennen je graag. Kijk voor meer info op de website van Bike Spirit.

Overzicht

Adres
Grachtstraat 9, Eys
06-48763079
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bike Spirit. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website